Dyson Vassilias
hello@novarepublika.bg
Варна, България
28/05/2024

ПВЦ мебели за баня София

ПВЦ мебели за баня София

ПВЦ мебели за баня София. Защита на краищата на мебелите за баня от влага. Покритието на плочата зависи от идеята на дизайнера, и то може да бъде от следните видове:

  • -ламинат;
  • -багрило;
  • -лак. Материалът е надарен с издръжливост, привлекателен външен вид. Моделите с емайлирано или лакирано покритие се отличават с разнообразие от цветове. Покритието е надеждно и има ниска цена;
  • -фурнир. Този елемент е тънък лист (дървен). Продуктът се използва за облицовка на елементите на слушалката. Този материал привлича производителите с красотата на външната текстура. Отгоре листът трябва да бъде покрит с безцветен лак (нанасят се няколко слоя). Цената на материала е доста висока поради качеството;
  • -акрил. Акрилните листове се използват за създаване на допълнителна защита на мебелите за работа в условия на висока влажност. Материалът също е надарен с редица недостатъци, основният от които е образуването на драскотини. Важно е да се обърне внимание на плътността и гладкостта на ставите на листовете.
  • -самозалепващо фолио. Позволява ви да получите различни цветови решения, всякакви структури. Качеството на това покритие е по-ниско от другите опции.
  • -мека на допир пластмаса. Това специално покритие има усещане като гума и е матово и меко. Обикновено се използва за покриване на фитинги, определени аксесоари. Покритието създава водоотблъскващ, антикорозионен ефект.

ПВЦ мебели за баня София

Ламинатът върху печката също се предлага в няколко варианта: матов, текстуриран, лъскав. MDF се счита за лесен за работа материал, който е единственият от всички, който може да се използва за създаване на изпъкнали фасади. Ако е необходимо да се създаде шарена фасада, е необходимо да се използват само MDF и масивно дърво. Цената на MDF поради висококачествените си характеристики е малко по-висока от цената на ПДЧ.

Други материали за производство на мебелите

В допълнение към изброените материали за дизайна на банята можете да използвате и други. Популярен материал за мебели за баня е пластмасата. Но освен него се използват и други, които ще разгледаме по-подробно.

Comments are closed.