Dyson Vassilias
hello@novarepublika.bg
Варна, България
14/06/2024

Причини да изберете бохo сватба

бохo сватба

Има нещо доста вълшебно и романтично в по-студените месеци от годината, което го прави идеалното време за брак! Горещ шоколад, греяно вино, изкуствена кожа и много блясък – вижте основните причини, поради които трябва да изберете зимна бохo сватба…

Причини да изберете бохo сватба

 1. Непиков период

Зимната сватба е извън пиковото време на годината за сключване на брак. Сключването на брак в извън пиковия сезон идва с цял набор от предимства. Цените за наем на места и услуги за управление на събития ще са с намалена цена през зимните месеци. Зимна дата също означава, че имате по-голям избор, когато става въпрос за доставчици, тъй като е по-малко вероятно те да бъдат резервирани с други сватби! Също така ще бъде по-лесно да намерите местно настаняване в близост.

 1. Празничен декор

Дълбоките, богати, кралски цветове и елегантните декорации работят чудесно през по-студените месеци. Прегърнете зимната сватбена тема с шишарки, зеленина, падуб, дрънкулки и венци. Приказни светлини и много блясък. Ароматизирани свещи като джинджифил или канела наистина създават зимно настроение и карат хамбарите да се чувстват изключително препечени, уютни и топли.

 1. Подготвени за лошо време

Доброто време никога не може да бъде гарантирано по всяко време на годината, но при зимна сватбена дата времето в деня на сватбата ви не е в центъра на деня ви. Ярко зимно слънце, красиви мразовити утрини или дори лек сняг са само допълнителен бонус за вашия сватбен ден. Вашите гости (да се надяваме!) също ще дойдат на сватбата ви подготвени и ще донесат палта със себе си, за да им е топло и сухо, ако се осмеляват да излязат навън.

 1. Зимна страна на чудесата

Превърнете вашата зимна сватба в миниатюрна зимна страна на чудесата за вас и вашите гости. Сервирайте пиянски горещи шоколадови бонбони, сводник на вашата станция за горещ шоколад с блатове и сметана, греяно вино и сайдер и различни други топли напитки, за да стоплите гостите си и да ги препечете през зимните месеци. Що се отнася до храната, заредете гостите си с празнични пиршества и обилни традиционни любими ястия като пайове, сладкиши и пюре и топли десерти като ябълков крамбъл.

 1. Сватбена умора

Пролетта и лятото са официално сватбен сезон и забързано със сватби както за мястото, така и за гостите. Сватбите са уморителни и гостите ви лесно ще се уморят да посещават сватби една до друга. Със зимна сватба и вие, и вашите гости ще имате какво да очаквате през зимата и това ще даде на гостите ви време да се освежат след летния сватбен сезон.

 1. Дълги тъмни нощи

В разгара на зимата може да се стъмни още в 3/4 следобед. Тези дълги, тъмни нощи означават, че е много по-лесно да поканите гостите си на дансинга – без значение колко невероятни са групата и диджеят ви, ще се борите да получите пълен дансинг, когато навън все още е светло. Зимните сватби са идеални, за да накарате гостите си да танцуват цяла нощ.

 1. Елегантни
  рокли

Един за булките. Прегърнете своята вътрешна Ледена кралица, когато се стигне до избора на вашата мечтана сватбена рокля. Многото блясък винаги работи добре през зимните месеци, а елегантните ръкави на роклята ви ще ви помогнат да се спасите от студа. Придружете роклята си с шалове и якета от изкуствена кожа, за да ви е топло и уютно.

 1. Празничен дух

В навечерието на Коледа всички се зареждат с празнично настроение и са готови за купон, което прави зимата идеалното време да отпразнувате брака си през ноември и декември. Ако предпочитате късна зимна сватба през януари или февруари, това дава на гостите ви нещо, което да очакват с нетърпение след бързината на Коледа и им дава шанс да презаредят през празничния период и да се подготвят за вашата новогодишна сватба.

 1. Зимно слънце

Въпреки че не можем да гарантираме времето на вашия сватбен ден. Сключването на брак през зимата означава, че можете да се насладите на малко зимно слънце на медения си месец. С намалени цени за наемане на заведения през зимните месеци можете да спестите парите си, за да се поглезите и да излетите някъде екзотично. Само си представете да лежите на бял пясъчен плаж, отпивайки плодови коктейли в зимен рай.

 1. Повече свободни дати за бохo сватба

Избирането на зимна сватба ви оставя много по-голям избор за вашата дата. Ако наистина искате да бъде в събота. Има по-голям шанс перфектната ви дата за сватба да е свободна през зимните месеци.

Comments are closed.