Dyson Vassilias
hello@novarepublika.bg
Варна, България
14/06/2024

Лимузина под наем

Транспортът е важна част от всеки план за сватбен ден. Колко коли Ви трябват? Какъв тип трябва да наемете? За колко време са Ви необходими? Дали лимузина под наем е най-доброто нещо в наши дни? е най-доброто нещо в наши дни? Важното е да направите транспортен план отрано, така че всеки да е на точното място в точното време. Наемането на лимузина е интелигентен начин да се уверите, че щастливата двойка се наслаждава на своя специален ден. Преди да резервирате лимузина за деня, прочетете съветите по-долу. Ще научите как да получите най-доброто за парите си, за да можете да пристигнете със стил.

Създайте хронология на сватбения ден:

Създайте график за вашия сватбен ден. Преценете къде, кога и колко дълго ще бъдете на всяко място. Всеки фактор оказва влияние върху вашия транспортен план.
    • Имате ли нужда от транспорт до салон за прическа и грим
    • Къде ще правите снимки
    • Колко далеч е мястото за сватбата

Ритуалната и ресторанта на същото или на друго място ли е и трябва ли ви лимузина?

Ако имате нужда от помощ за изчисляване на времето за гримиране или снимки, консултирайте се с вашия шофьор на лимузината. Добавете допълнително време към графика като компенсация за спешни случаи или закъснения в последния момент. Резервирайте вашата лимузина 4 до 6 месеца преди сватбата. Ако вашата сватба е близо до абитуриентския сезон или празник, резервирайте транспорта си по-рано. Търсенето на наеми е по-високо през определени периоди от годината. Ако забавите резервацията, рискувате да не получите желаното превозно средство.

Поддържайте шаферското и младоженското парти по график

Разходката с лимузина е страхотно изживяване за младоженците и шаферите. Освен това гарантира, че всички пристигат по едно и също време. Сложете край на безпокойството за закъснение на придружителите, като наемете превозно средство, което превозва всички. Лимузини са идеални за транспортиране на сватбена група. Уверете се, че можете да разчитате на своя шофьор, когато имате нужда от него.

Бъдете креативни

Никоя булка не иска да стигне до сватбата с ежедневната си кола. Това е специален ден, който заслужава елегантността на лимузина. Цялото ви парти ще изглежда и усеща страхотно, пристигайки със стил. След сватбата младоженците могат да се отпуснат и да празнуват с наздравица. Много младоженци използват лимузината като част от фотосесията си. Ако лимузината не е вашият стил, похарчете се за нещо специално. Красива кола или SUV за булката и младоженеца, или парти автобус за всички. Изненадайте своя младоженец, като наемете любимата му кола, за да го доставите на церемонията. Друга възможност е да наемете лимузина, която да е в готовност, за да транспортира всички гости, които пият твърде много на рецепцията.

Помислете за трансфер за гости

Вашата сватба на отдалечено място ли е или далеч от хотели? Дали е в центъра на задръстения град? Далеко ли са местата за сватба и прием? Предвидливо помислите за транспорт за гостите. Ако сватбата е транспортно предизвикателство за гостите, наемете транспорт за тях. Пътуването заедно е забавно и предпазва всички.

Закуски и напитки

Попитайте всяка потенциална компания за лимузини под наем за храна и напитки. Определете какво е позволено и какво не е предварително. Някои компании предлагат напитки срещу допълнително заплащане. Други компании предлагат да оставите напитките предварително. Те охлаждат напитките и зареждат лимузината. Не разчитайте, че компанията осигурява храна и напитки, иначе може да останете празни на големия си ден. Често сватбената двойка е твърде заета по време на приема, за да яде. Уредете да запасите лимузината със закуски или истинско ястие, за да могат да ядат между отделните места. Те ще пристигнат на рецепцията, готови да общуват и да позират за снимки.

Comments are closed.