Dyson Vassilias
hello@novarepublika.bg
Варна, България
28/05/2024

Кой цвят е най-подходящ за мебели в банята Ви

мебели в банята

Изискано сиво за мебели в банята

Сивите мебели в банята се превърнаха във все по-популярен избор за създаване на изтънчен, но сдържан външен вид. Работят еднакво добре в модерни и традиционни бани, малки или големи. Тъй като популярността на сивите бани нараства, това означава, че сега има повече налични сиви продукти за баня от всякога.

Сивите мебели, ще освежат всяка баня и ще създадат модерен външен вид. Колекциите сиви мебели се отличава с матово покритие и изчистени линии и включва тоалетни шкафове в избор от размери, както и подходящ тоалетен модул, шкаф за съхранение и огледало за координирана баня. Сивото работи добре с ярки цветове като розово, синьо и жълто или можете да продължите със сивата тема и да комбинирате различни нюанси с антрацитна закачалка за хавлии или дизайнерски радиатор, душ корито с ефект на шисти, плочки и аксесоари.

  • КЛАСИЧЕСКО ДЪРВО

Покритията с дървесен ефект като дъб и орех са чудесен вариант за създаване на естествено усещане и външен вид, който ще издържи изпитанието на времето. Дъбовите мебели за баня се предлагат в модерен и класически стил, за да подхождат на всеки дом. Покритията от тъмно дърво са идеални за добавяне на луксозен стил към банята и могат да направят истинско впечатление, когато се съчетаят с по-светъл цвят. Мебелите от тъмно дърво са по-подходящи за по-голяма баня и могат да изглеждат съкрушително в малко пространство, така че просто имайте това предвид, когато избирате покритие с дървесен ефект.

  • УСПОКОЯВАЩИ НЕУТРАЛНИ

Не всеки харесва идеята за използване на смел, драматичен цвят в банята, така че защо вместо това да не изберете неутрален цвят и да създадете усещане за спокойствие и релакс? Мебелите за баня в цвят крем или слонова кост са чудесен вариант за добавяне на вечна елегантност към всяко пространство. Колекцията включва тоалетни шкафове в различни размери, шкаф за съхранение и тоалетна.

Мебели в пастелни цветове

Пастелните нюанси са идеални за бани в провинциален или винтидж стил и идеален избор, ако неутралните тонове не предлагат достатъчно контраст. Потърсете мебели в бледозелени, сини и дори розови тонове, за да създадете спокойна, скромена атмосфера.

Ако използвате бледа сянка, добра идея е останалата част от банята и аксесоарите да останат светли. Помислете за добавяне на интерес, като използвате текстури като естествено дърво и плетени кошници.

Смели и ярки цветове

Мебелите в ярък цвят ще внесат усещане за забавление в семейната баня. Или могат да се използват за добавяне на драматизъм и дълбочина. Червеният тоалетен шкаф е забележителна опция, но може да изглежда рязко, когато се комбинира с бяло, така че смекчете го, като въведете тъмни неутрални нюанси. Цветовете с еднаква дълбочина работят добре заедно, така че просто имайте това предвид, когато използвате смели тонове в банята.

Зелените мебели за баня и белите плочки са свежа и свежа цветова комбинация. Можете да подобрите този външен вид допълнително с дървени аксесоари и растения за естествено усещане. Или защо не отидете на крайбрежието с ярки сини мебели и аксесоари, вдъхновени от морето?

Comments are closed.