Dyson Vassilias
hello@novarepublika.bg
Варна, България
28/05/2024

Как работи Кобра 120мг

Кобра 120

Cobra Sildenafil Citrate Tablets 120 mg е най-популярното, успешно и широко прието лечение за еректилна дисфункция. Кобра 120мг (силденафил цитрат) се произвежда по най-висок стандарт за качество, за да се гарантира безопасност и ефективност.

Пациентите, използващи Cobra (силденафил цитрат), редовно съобщават за успешен полов акт и като цяло продължават да използват лечението. Ефективното време на лечение с Cobra (силденафил цитрат) е 4 – 6 часа, но много лекари съобщават за по-дълги ефективни времена.

Активната съставка на Кобра е силденафил цитрат. Той принадлежи към семейството на PDE-5 вазодилататори. Тези лекарства действат чрез разширяване на кръвоносните съдове в тялото – особено около гениталната област. Това позволява по-силен кръвен поток, за да се осъществи ерекция. Силденафил цитрат сега е едно от стандартните лечения за еректилна дисфункция.

Как работи Кобра 120мг

Sildenafil Citrate блокира действието на ензим, известен като cGMP-специфична фосфодиестераза тип-5 (PDE-5). Този ензим разгражда cGMP, вещество, което предизвиква отпускане на гладките мускули. Блокирането на PDE-5 означава повишени нива на cGMP в гладките мускули, което насърчава мускулната релаксация и вазодилатацията (разширяване на кръвоносните съдове).

Високи нива на PDE-5 се откриват в пениса, белите дробове и ретината. PDE-5 също се намира в цялото тяло в гладкомускулните клетки на кръвоносните съдове и мускулите.

Силденафил цитрат принадлежи към класа лекарства, известни като PDE-5 инхибитори. Силденафил цитрат увеличава притока на кръв към пениса след сексуална стимулация. Той прави това чрез блокиране на ензима, отговорен за разграждането на cGMP.

cGMP е вещество, което отпуска и разширява кръвоносните съдове и гладкомускулните клетки. Това позволява на мъжете да поддържат достатъчно силна ерекция за секс. Силденафил цитрат действа само след сексуална стимулация. Действа в рамките на 30 до 60 минути, но може да се приема до четири часа преди сексуална активност.

Силденафил цитрат се използва за лечение на еректилна дисфункция (ЕД) и за намаляване на кръвното налягане при белодробна артериална хипертония (БАХ). Приема се, когато е необходимо за ЕД и ежедневно за ПАХ. Главоболие, стомашни неразположения и зачервяване са основните странични ефекти.

Съвети при употреба на Cobra 120мг табл.

  • Не приемайте повече от една доза Cobra (силденафил цитрат) на ден.
  • Не консумирайте грейпфрут или продукти от грейпфрут, докато приемате Cobra (силденафил цитрат).
  • Винаги говорете с Вашия лекар, преди да вземете КАКВОТО и да е лекарство за еректилна дисфункция. Някои лекарства за еректилна дисфункция не са подходящи за мъже с определени медицински състояния и Вашият лекар може да Ви посъветва за алтернатива.
  • Незабавно се обадете на Вашия лекар, ако почувствате замайване или гадене по време на сексуална активност, или развиете болка, изтръпване, изтръпване в гърдите, ръцете, врата или челюстта.
  • Не приемайте Cobra (силденафил цитрат), ако приемате и нитратно лекарство (като нитроглицерин или изосорбид динитрат/мононитрат) за болка в гърдите или сърдечни проблеми. Не приемайте Cobra (силденафил цитрат) с развлекателни лекарства като “попърс”. Приемането на тези вещества заедно може да причини внезапно и опасно спадане на кръвното налягане.
  • Винаги купувайте лекарствата си от реномиран доставчик, тъй като на пазара има много фалшиви продукти.
  • Някои начин на живот и психологически фактори, като тютюнопушене, пиене и стрес, могат да повлияят на еректилната дисфункция. Елиминирането им – например да останете по-активни, да отслабнете, ако сте с наднормено тегло, да намалите приема на алкохол, да спрете да пушите и да намалите стреса – също може да помогне за подобряване на еректилната дисфункция.
  • Никога не приемайте други лекарства за еректилна дисфункция едновременно с Cobra (силденафил цитрат).

Потърсете спешно медицински съвет, ако възникне алергична реакция, внезапна загуба на зрението или болезнени ерекции, продължаващи повече от четири часа.

Консумацията на алкохол след прием на Кобра 120мг (силденафил цитрат) може да понижи кръвното налягане и да намали сексуалната активност.

Comments are closed.