Dyson Vassilias
hello@novarepublika.bg
Варна, България
17/07/2024

Всичко за Камагра

Камагра

Описание на продукта Камагра

Камагра 100 mg таблетки е лекарство, отпускано с рецепта, което се използва за лечение на еректилна дисфункция (импотентност) при мъже. Действа като увеличава притока на кръв към пениса. Това помага на мъжете да получат или поддържат ерекция. Той принадлежи към група лекарства, известни като инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (PDE 5).

Kamagra 100mg Tablet може да се приема на празен стомах или по време на хранене. Трябва да се приема стриктно според препоръките на Вашия лекар. Трябва да вземете около 1 час преди да планирате секс. Времето, необходимо за работа, варира от човек на човек, но обикновено отнема между 30 минути и 1 час. Това лекарство ще Ви помогне да получите ерекция само ако сте сексуално стимулирани. Въпреки това, не трябва да приемате това лекарство, ако нямате еректилна дисфункция. Не трябва да се приема повече от веднъж на ден.

Основни странични ефекти Kamagra

Най-честите нежелани реакции на това лекарство са зачервяване (усещане за топлина), главоболие, замаяност, замъглено зрение, мускулна болка, стомашно разстройство и обрив. Говорете с Вашия лекар, ако някоя от нежеланите реакции Ви притеснява или не изчезва.

Това лекарство не е предназначено за употреба от жени и мъжете трябва да избягват употребата на други лекарства за лечение на импотентност, без първо да се консултират с лекар. Може да бъде опасно да го приемате заедно с лекарства, наречени нитрати (често давани за болка в гърдите или стенокардия). Не приемайте това лекарство, ако имате тежки сърдечни или чернодробни проблеми, наскоро сте имали инсулт или инфаркт или ако имате ниско кръвно налягане.

Уведомете Вашия лекар, ако страдате от тези или други здравословни проблеми, преди да го приемете. Не трябва да шофирате, ако това лекарство ви кара да се чувствате замаяни. Избягвайте да пиете алкохол, докато приемате това лекарство, тъй като увеличава шансовете за странични ефекти.

Предимствата на Kamagra

При лечение на еректилна дисфункция

Камагра 100 mg таблетки принадлежи към група лекарства, наречени PDE5 инхибитори. Действа чрез отпускане на кръвоносните съдове в пениса ви. Това позволява на кръвта да тече в пениса и да предизвика ерекция при сексуална възбуда. Това лекарство ще ви помогне да получите ерекция само ако сте сексуално стимулирани. Той е много ефективен, но трябва да се приема поне 30 минути преди полов акт.

Как се приема Kamagra

Приемайте това лекарство в дозата и продължителността, препоръчани от Вашия лекар. Преглътнете го цял. Не го дъвчете, смачквайте или чупете. Kamagra 100 mg Tablet може да се приема със или без храна, но е по-добре да се приема в определено време.

Как действа Kamagra

Камагра 100 mg таблетки е инхибитор на фосфодиестераза-5 (PDE-5). Действа чрез отпускане на кръвоносните съдове във вашия пенис, като по този начин увеличава притока на кръв в пениса при сексуална стимулация. Това ви помага да постигнете и поддържате твърд, еректирал пенис, подходящ за сексуална активност.

Comments are closed.