Методи Андреев: ГЕРБ няма нищо общо с дясното

07 март 2017 • Блог Споделете в Facebook 12

„Аз съм живото доказателство, че ГЕРБ не е дясна партия. Това, което ГЕРБ представлява като структура няма нищо общо с моите разбирания за дясно-центристка формация.“ Това заяви на среща с граждани с Ловеч Методи Андреев – водач на листите на Нова Република в Ловеч и Разград.

„През цялото време в 43-то Народно събрание ние и с Мартин Димитров, и с Петър Славов, работихме против олигархичните мераци на ГЕРБ. Много части от законодателството им бяха подчинени на задоволяване на интересите на олигархията. А всъщност истинското дясно в България е това, което се бори и което работи за средния и дребния бизнес. Междувременно независимо от това кой е на власт, парите продължават да се пренасочват в една и съща посока. Фирмите, които печелят обществените поръчки са едни и същи.“, допълни Андреев.

„Единствено в Нова Република сме хората, които е ясно за какво се борим и никога не сме се притеснявали да го правим. Когато е трябвало да избираме дали да изберем удобството или принципите, винаги сме избирали второто. Затова и аз, и Методи Андреев, сме в дясното обединение. Ако има надежда някой да не се слее с пейзажа, а да продължи да настоява за истинските неща, това е Нова Република“, заяви от своя страна политическият говорител на обединението Трайчо Трайков.

„Не ги гледайте тези социологии и не се подвеждайте“, призова Мартин Димитров.

„Ние 1% ще имаме само от секциите във Френската гимназия в София. Социологическите агенции за съжаление загубиха своята безпристрастност. На парламентарни избори, на които сме се явявали, много пъти са ни занижавали резултатът умишлено, но никога с такава масираност. А след това изкарваме 10 пъти повече. Самите социолози са наясно, че това не е истината, но го правят, за да разколебават избирателите, но аз съм сигурен, че не могат да ви разколебаят“, категоричен е Димитров.